Stappenplan Executive Search


1. Persoonlijk intake gesprek.
In een persoonlijk gesprek streven wij er naar om een zo zuiver mogelijk profiel te krijgen van uw talenten, uw ambities, uw eisen en uw wensen. Met dit profiel gaan wij actief op zoek naar de praktijk die hierbij het beste aansluit. Uw belang staat voor ons voorop. Wij vormen een objectieve schakel tussen de tandarts en de praktijk.

2. Kennismaking met de praktijk.
Indien Dental Executive Search een passende praktijk gevonden heeft dan maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek en de eventueel daaropvolgende gesprekken kunt u rekenen op onze ondersteuning en feedback.

3. Praktijkdag.
Bij wederzijdse belangstelling volgt een praktijkdag. Deze is bedoeld om u een goed beeld te geven van de dagelijkse gang van zaken binnen de praktijk, kennis te maken met collegae en de cliënten. Na de praktijkdag volgt een evaluatie met u en met de praktijkmanager.

4. Financiële zaken.
Bij intentie tot samenwerking wordt overgegaan tot de financiële afwikkeling en het contractvoorstel van de praktijk. Indien deze intentie ontbreekt, zal de zoektocht naar een passende praktijk worden voortgezet. Dental Executive Search begeleidt het proces van onderhandelen over de overeenkomst.

5. Startdatum.
De startdatum wordt bepaald en de contracten worden door beide partijen ondertekend.

6. Contact.
Dental Executive Search houdt regelmatig contact met u, gedurende de eerste maanden na de startdatum.

Meer weten? Of wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?
Neem dan contact op met onze consultant Rosalinde Buurman-van Putten.